dijous, 10 de novembre del 2016

TURNING POINT


 Hola, avui us parlaré sobre el Turning point.

El Turning point és un sistema per poder realitzar votacions o opinions. Aquest dispositiu es fa servir molt quan hi ha molts alumnes a la classe i el professional necessita realitzar una activitat amb tots.
Es tracta d’un dispositiu compost per a diferents números els quals cada número va lligat amb una resposta diferent. Posant un exemple, seria quan el mestre ha posat set números compostos per els set dies de la setmana. En la pissarra hi posa que cada dia és un número diferent. La pregunta que els hi fa al seus alumnes és quin dia de la setmana és el teu preferit. Els alumnes miren quin número és el dia que els hi agraden i amb el dispositiu el marcaran.



Al finalitzar l’activitat, el professional pot observar quin dia de la setmana té el percentatge més alt. Això significarà que els bastants alumnes es decanten per aquest dia.


Quina aplicacions didàctiques i metodològiques té el Turning point per al professorat d’Educació Infantil?

Els professional poden emprar aquesta aplicació i aquest dispositiu per a realitzar enquestes, activitats en grup, etc. L’avantatge d’aquesta dispositiu és que cada infant té el seu, per tant no necessiten consultar res, només les preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada