dijous, 3 de novembre del 2016

PDI - PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA


Les pissarres digitals interactives, conegudes també per la abreviació PDI, són dispositius que interactuen amb un ordinador. Les imatges, els vídeos de l’ordinador es projecten directament a la pissarra a través d’un videoprojector  i es pot realitzat tot tipus de moviments amb un llapis o amb els dits.



Els elements que formen part de la pissarra digital interactiva són:
La pantalla, l’ordinador, el projector i el llapis.

Quines aplicacions didàctiques i metedològiques té la pisarra digital interactiva per al professorat d'Educació Infantil?


Els aventatges de lapissarra digital són molts, però cal destecar-ne uns quants d'importants. El fet de treballar amb una pissarra digital, fa que els nens es mostrin molt oberts i atents al tema; aquest fet fa que es motivin a l'hora d'apendre coses noves. La PDI és una eina molt activa que fa que la classe evolucioni ràpidament. També cal destacar que s'adapta a tots els infants, les aplicacions i les eines que pot aplicar un professional poden fer que els nens i nenes tinguin una facilitat per entendre les coses. Des del punt de vista del professor, li costarà menys explicar, li serà de gran utilitat i podrà comptar amb diferents recursos. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada