dijous, 20 d’octubre del 2016

GOOGLE APPS

Google apps
Hola, avui us parlaré sobre les aplicacions de Google.
Primerament, cal destacar que Google és una companyia nord-americana fundada el setembre de 1998, el producte principal és un motor de cerca creat per Larry Page i Sergey Brin. El terme és el més usat al món.





Les aplicacions de Google són molt fàcils d’utilitzar i molt dinàmiques, senzilles i pràctiques a la vegada. A continuació us deixo el llistat de les aplicacions que ens pot oferir aquesta plataforma:

Aplicació de Google
Chrome
Google maps
Google play books
Google+
Google play kiosko
Google play 
Google play music
Google play movies
YouTube
Google drive
Gmail
Recerca per veu 
Traductor de google
Google earth
Google Goggles
Google Voice
Google Finance
Blogger
Authenticator
 
 
 
 
 
Aquí us deixo el link perquè pugueu consultar totes les aplicacion: http://noticiasdehumor.com/listado-completo-de-todas-las-aplicaciones-de-google/
 


Quina aplicacions didàctiques i metodològiques té Google apps per al professorat d’Educació Infantil?

Són moltes les aplicacions que ens pot oferir aquesta plataforma, des del meu punt de vista n’hi ha dos que crec que serien ideals i molt profitoses per les classes d’educació infantil. Primerament destacaria, YouTube. Aquesta aplicació ens permet veure vídeos i escoltar sons en molta alta qualitat. Si estàs ensenyant als infant què és la castanyada, els hi pots ensenyar un vídeo educatiu sobre aquesta celebració. En segon cas destacaria l’aplicació de Google Earth. Una gran plataforma on es pot observar el nostre món en la realitat. Si necessites ensenyar als infants com és el nostre entorn, no hi ha aplicació millor que aquest ensenyant-los les diferents parts del planeta.



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada